Reflexoteràpia Podal a Reus

Descobreix el poder de la reflexoteràpia podal

Al centre de Reus, el centre Salta és un oasi de benestar on la reflexoteràpia podal pren protagonisme. Dunia Strens, experta en reflexoterapia, et convida a explorar els beneficis d’aquesta pràctica mil·lenària. Cada zona del teu peu reflecteix la salut d’òrgans específics, i amb la reflexoterapia, Dunia t’ajuda a alliberar tensions i restaurar l’equilibri corporal.

La reflexoteràpia podal va més enllà d’un simple massatge; és una teràpia reconeguda per la seva eficàcia en l’alleujament de l’estrès i el dolor, promovent una recuperació natural del cos. A Salta, centrem la nostra pràctica en tècniques de reflexoterapia que han demostrat ser un camí cap a la salut integral.

Si busques una millora en el teu benestar físic i emocional, la reflexoterapia amb Dunia és la clau. Reserva la teva sessió de reflexoteràpia podal i experimenta la transformació personal que tant has desitjat. Al centre Salta, estem compromesos amb el teu benestar: la reflexoteràpia no és només la nostra especialitat, és la nostra passió.

Beneficis de la reflexoterapia

Alleujament de l'estrès i la tensió

La reflexoteràpia podal ajuda a disminuir els nivells d’estrès i tensió en el cos, promovent una sensació de relaxació profunda.

Millora de la circulació

Mitjançant l’estimulació de punts específics als peus, aquesta teràpia pot millorar la circulació sanguínia, la qual cosa a la seva vegada pot afavorir una millor distribució d’oxigen i nutrients en el cos.

Estimulació de la funció nerviosa

La tècnica contribueix a millorar la capacitat i velocitat de les senyals nervioses, intensificant les connexions neuronals.

Equilibri de l'energia del cos

La reflexoteràpia podal es basa en la noció que els peus són un mapa de tot el cos; al aplicar-la es busca equilibrar l’energia vital que recorre l’organisme.

Foment de la homeòstasi

Al restablir l’equilibri natural del cos, la reflexoteràpia podal pot ajudar a l’organisme a assolir el seu estat òptim de homeòstasi.

Millora de la salut mental

En reduir l’estrès i l’ansietat, la reflexoteràpia podal no només beneficia el cos, sinó també la ment, contribuint al benestar emocional.

Alleujament del dolor

Molts usuaris de la reflexoteràpia podal reporten una disminució significativa del dolor, especialment en condicions cròniques com la migranya, l’artritis i dolors musculars.

Desintoxicació

Aquesta teràpia pot ajudar en els processos naturals d’eliminació de toxines del cos, donant suport a la funció renal i hepàtica.

Millora del son

La relaxació que promou la reflexoteràpia podal pot contribuir a un son més reparador i profund.

Recuperació postoperatoria i de lesions

En millorar la circulació i reduir l’estrès, la reflexoteràpia podal pot ser un complement eficaç en la recuperació postoperatoria i de lesions.

Suport durant l'embaràs i postpart

Per a les dones embarassades i en període de postpart, aquesta teràpia pot alleujar diversos dels símptomes comuns, com la inflor dels peus i la tensió.

Fortaleixement del sistema immunitari

Mitjançant l’activació de punts específics als peus, es pot estimular el sistema limfàtic, el qual pot ajudar a enfortir el sistema immunitari.

Preus

Preu sessió 45€

Formulari de petició de cita per Reflexoterapia

Obrir Whatsapp
Necesites ajuda?
Hola! Necessites ajuda?