Serveis per a joves i adults

A SALTA psicologia i psicomotricitat també pots trobar el teu centre de teràpia psicológica per a Joves, Adolescents i Adults i activitats i tallers pensats per a joves i adults de totes les edats.

Descubreix-les a continuació:

 

Activitats periòdiques

=

Teràpia psicològica per a Joves i Adults

Amb una àmplia experiència en la teràpia psicomotriu i una profunda comprensió de les dinàmiques psicològiques, us vull brindar un espai segur i acollidor per explorar i enfrontar desafiaments personals.

L’enfocament és empàtic i personalitzat, buscant entendre cada individu en la seva unicitat.

A través de la teràpia, els adolescents, joves i adults poden trobar alleugeriment de les seves inquietuds, desenvolupar noves perspectives i habilitats per manejar l’estrès i les emocions, millorant així la qualitat de vida.

Accedeix a la nostra web de Psicòleg a Reus – Cuidar-te per veure tota la informació sobre aquest servei.

=

Biodansa Original SRT

Dimecres de 19:45 a 21:45h

Acompanya Uma Zuasti

A lo largo de esta aventura exploraremos el poder de la danza como herramienta para expresar nuestras emociones y liberar tensiones acumuladas. Aprenderemos a escuchar y a confiar en nuestro cuerpo, reconociendo así las señales que nos envia, aprendiendo a cuidarlo y respetarlo. A través de diferentes propuestas de grupo fortaleceremos los lazos de conexión y apoyo mutuo , explorando nuevas formas de vincularnos, creando un espacio seguro donde podemos expresarnos sin miedo ni juicio. A medida que avanza el curso iremos profundizando en aspectos como la autoestima, la confianza en uno mismo, la empatia. Descubriremos cómo la Biodanza puede potenciar nuestra creatividad y mejorar nuestra calidad de vida. No se necesita experiencia previa en danza, ni habilidades específicas, solo necesitas disposición para abrirte a la experiencia. Este 2024 celebramos 10 años de este proyecto en Tarragona!!

Preus: 

– Setmanal 50€/mes

més informació

 

 

=

TRE® - Tècnica Corporal d'Alliberament de Tensió i Estrès

Horari Pendent de definir

Acompanya Pep Ferré Solé

TRE® és una sèrie d’exercicis dissenyats per ajudar el cos a alliberar patrons profunds de tensió i estrès que permeten recuperar el seu estat d’equilibri i benestar.

Preus: 

– Setmanal 50€/mes

– Quinzenal 35€/mes

– Sessió puntual: 20€

més informació

Laboratori Contact Improvització (CI)

Horari pendent de definir

Tècnica de dansa en la qual els punts de contacte físic conformen el punt de partida per l’exploració del moviment a través de la improvització.

Espai de lliure expressió, segur i respectuós.

Preu: 5€/sessió

Obrir Whatsapp
Necesites ajuda?
Hola! Necessites ajuda?