Experiència Somàtica

Has viscut o vius situacions com aquestes?

Hipervigilància

Irritabilitat, canvis d’humor

Imatges o pensaments intrusius

Respostes exageradament emocionals

Dificultats per dormir

Conductes d’evitació (a llocs, activitats...)

Ansietat

Desconnexió

Esgotament

Sabies que poden ser expressions d’un malestar en el teu sistema nerviós, fruit d’una vivència intensa que ha sobrepassat o col·lapsat la resposta del sistema?

Com a éssers humans estem preparats per a respondre a situacions de perill: ens activem- responem-i ens reequilibrem des de la calma i la connexió. Però no sempre podem dur a terme tot el procés. Si el nostre sistema es queda bloquejat en l’activació, genera conseqüències.

I això pot passar en múltiples situacions:

Agressions

Accidents

Abusos

Agressions

Dols

Malatíes de llarga durada

Caigudes

Intervencions quirúrgiques

Accidents menors

Inmobilitzacions

Tenint en compte que és una resposta biològica inacabada, és possible renegociar-la. Com? Al Salta, acompanyem al sistema nerviós per tal que faci allò que necessita, des d’una observació i escolta subtil de sensacions i moviments corporals. Des de l’enfocament d’Experiència Somàtica (Somatic Experiencing) desenvolupat per Peter Levine es treballa en l’alliberació de l’energia bloquejada, des d’un aprofundiment en la consciència corporal i des de la confiança en la capacitat d’autoregulació, des d’un acompanyament que connecta amb recursos i seguretat.

En sessions individuals, pots aprendre a percebre el cos, les emocions, les imatges i els pensaments. Des d’aquesta ubicació, es va donant un temps i un espai per a que es facin presents sense aclaparar, desenvolupant recursos propis, i potenciant les respostes naturals del sistema que van quedar atrapades o congelades.

En un primer moment, pot despertar temor la perspectiva de mirar cap endins, però aquest camí no es fa sol. Sempre es dona amb l’acompanyament respectuós i afectiu d’un professional, que amb la seva presència, genera la seguretat i comoditat necessària per a treballar fins on és possible, respectant el ritme de cadascú i facilitant la integració del que es va movent.

L’acompanyament que t’oferim al Salta des d’aquest enfocament aporta:

Reconnexió amb el cos.

Amb sensacions i senyals, augmentant la consciència d’un mateix i la comprensió del que ens passa orgànicament

Regulació emocional.

Des del coneixement de les nostres respostes i els nostres recursos

Reducció de símptomes físics i emocionals.

Relacionats amb el trauma

Millora de la regulació emocional.

Des de l’aplicació d’eines i recursos propis

Preus

Preu primera sessió de prova: 35€

Preu sessions: 50€

Formulari de petició de cita per Experiència Somàtica

Obrir Whatsapp
Necesites ajuda?
Hola! Necessites ajuda?