TRE – Tècnica Corpoal d’Alliberament de Tensió i Estrès

Acompanya Pep Ferré Solé

El TRE® és una tècnica corporal que ajuda el cos a alliberar patrons profunds de tensió, estrès i trauma que permeten recuperar el seu estat d’equilibri i benestar.

Totes les persones pateixen o han patit, en algun moment de la seva vida, amb més o menys intensitat, episodis d’estrès. Aquests poden ser físics: una caiguda amb bicicleta, un esforç desmesurat, un accident; o poden ser psicològics: un ensurt, un enuig, una separació, una pèrdua, conflictes en les relacions, la visió d’un fet impactant, etc. I en major grau un desastre natural o un conflicte armat.

Qualsevol d’aquests episodis d’estrès deixa la seva empremta al cos i es converteix en un patró muscular de tensió.

El TRE®, creat pel Dr. David Berceli, consisteix en una sèrie d’exercicis que activen un mecanisme reflex natural de tremolor muscular neurogènic que allibera els patrons acumulats de tensió muscular profunda.

Aquest mecanisme és part del nostre comportament natural com a mamífers i és la resposta del propi organisme per autorregular-se i curar-se de manera senzilla, agradable i indolora.

 

BENEFICIS REPORTATS per la pràctica del TRE®:

 • Disminueix la preocupació i l’ansietat.
 • Redueix símptomes d’estrès posttraumàtic.
 • Millora l’energia, el somni, la flexibilitat.
 • Redueix la tensió i el dolor muscular i crònic
 • Millora la resiliència emocional.
 • Tranquil·litza i regula el Sistema Nerviós.
 • Ajuda el cos a recuperar el seu estat dequilibri i benestar.
 • Alleugeriment de condicions mèdiques cròniques.
 • Reducció de l’estrès laboral.
 • Disminució de conflictes relacionals.

 

 

  NATURAL: Els tremolors musculars neurogènics evocats pel TRE® són una resposta natural, interna i neurofisiològica del cos per reduir el seu propi estrès i restaurar-ne l’equilibri i el benestar.

  FÍSIC: És un procés neurofisiològic, basat en el cos, que no requereix “revisitar la història”, no requereix parlar o recordar l’experiència traumàtica o estressant.

  AUTOAJUDA: Està dissenyat per ser una eina d’autoajuda que, un cop apresa, es pot utilitzar, segons calgui, durant tota la vida, aconseguint així un suport continu per a la promoció de la salut personal i la integritat de l’individu.

   

  El meu nom és Pep Ferré Solé . Vaig estudiar fisioteràpia a la URV i posteriorment osteopatia a la UB. Des de llavors no he parat de experimentar i cercar tècniques i espais on poder establir un contacte més directe, profund i sincer amb el cos.
  Aprofundint en la respiració, amb el rebirthing o el treball neo-reichià; cercant els petits moviments amb la crani-sacral o la osteopatia bioenergètica; dirigint la mirada més enllà del cos mitjançant la teràpia familiar sistèmica; despertant l’energia adormida per mitjà del joc corporal; i posant el focus en el funcionament equilibrat del sistema nerviós amb l’ús del TRE.
  M’agrada acompanyar a les persones a restablir el seu benestar i disposar l’espai i les condicions per que tornin a contactar i confiar en les seves sensacions corporals.

  Preus

  – Setmanal 50€/mes

  – Quinzenal 40€/mes

  – Dia puntual: 15€

  Formulari d'inscripció TRE

  Obrir Whatsapp
  Necesites ajuda?
  Hola! Necessites ajuda?