Biodansa

Acompanya Uma Zuasti

Qué és la Biodansa?

Biodansa és una bona técnica corporal reconeguda en tot el món per a les persones de totes les edats, que per mitjançant  la música, el moviment i l’ expressió, ens convida a conéixer  la nostra manera la d`actuar i sentir en el món.

La Biodansa o Dansa de la Vida, és coneguda des dels anys 60, va ser el psicòlog i antropòleg xilé Rolando Toro Arànega, el que la va donar a conèixer al món.

La seva metodologia es base en la vivència que té cada persona en la pràctica de la Biodansa ,que genera la sensació de sentir-se viu, activant els potencials innats de cada persona, despertant l’ entusiasme, l’ optimisme i la vitalitat, reforçant la salut i millorant la comunicació.

La Biodansa és un aprenentatge de creixement personal, humà, social i professional, que es duu a terme en grups setmanals de 2 h la sessió, en centres educatius, socials, de salut, assistencials, …

Molt  efectiu per aquells col·lectius que treballen  amb persones, ajuda a cuidar-te de tu mateix per poder cuidar als altres i així  gestionar el dia a dia amb més eficiència i satisfacció i transformar l’ esquema de l’ estrès en esquema d’harmonia.

 

Biodansa Perinatal: Alguns dels beneficis de la biodansa portejant és l’alliberació de neurohomornes; la estimulació amorosa i afectiva amb el bebé generant un «apego» segur; la creació d’un grup de suport, companyia i sosten emocional druant el puerperi. A més, el moviment i la dansa relaxa, harmonitza i entreté.

Sobre mi:

Terapeuta, educadora infantil i investigadora.

Postgrau en Psicologia Perinatal, pionera en Biodansa Perinatal.

Professora-Didàctica de Biodansa núm. Registre: PV 1621

Especialista en les Aplicacions «Biodanza para niños, adolescentes y familia» formada per Nadia Costa i «Biodanza para gestantes» per Claudette Sant´Anna, Scuolatoro UNIPIB Milà (Itàlia). També en las extensions «Biodanza y arcilla” i  «El camino del Heroe», treball corporal sobre alguns de los arquetips post-junguians.

Art-terapeuta d’orientació Junguiana.

Terapeuta en PHMA, (Phyco Motor Healing Activitis) y SEL (Somatic emocional liberation), eines post trauma utilitzades amb nens en los camps de refugiats de Turquía y Lebanon.

Formada en primers auxilis psicològics en situacions de crisis i emergències per la UNED.

Terapeuta corporal Bioenergètica, formada en el Institut de Psicoteràpia Corporal Bioenergètica de Barcelona.

Ha cursat el seminari de Psicologia Transpersonal «Psique y Cosmos», Dictado por Stanislav Grof y Richard Tarnas, CIIS.

Profesora Autorizada en la metodología Parto y Movimiento, de Nuria Vives.

Formulari d'inscripció Biodansa

Obrir Whatsapp
Necesites ajuda?
Hola! Necessites ajuda?